Annons:

Bästa Proseccon och recept till studentfesten

Prosecco passar till mer än bara högtider. Att i vårsolen skåla i Prosecco kan få den mest vintertrötta att vakna till liv. Prosecco är den perfekta aperitifen vid vårmingel, studentfesten och under tiden du grillar.

#poptheproFREIXENET PROSECCO
SB# 77774, Pris 99:-

Freixenet kanske mest känd för sin Cava, nu har vinhuset skapat en Prosecco av hög kvalitet. Dessutom förpackad i en unik, vacker och lyxig flaska. Perfekt för en studentbjudning.

En fräsch blommig och fruktig Prosecco med smaker av citrus och äpple.

Drick din prosecco väl kyld tillsammans med en tarte tatin där smöret och äpplet funkar väldigt väl med den balanserade sötman i vinet.

Tarte Tatin

LÄS MER
Tarte tartin äpplen - DryckesListan.se

Annons:

ECOLTURA PROSECCO
SB# 77018, Pris 99:-
Frisk och härlig prosecco med allt vad man kan önska men utan den tydliga sötman då vinet är extra torrt. Fin integrerad mousse med aromer av gråpäron och lite citrus i avslutet.
Passar perfekt som aperitif men även till lättare fisk och skaldjursrätter. Varför inte kombinera med klassisk skagenröra. Alla älskar skagenröra och det är perfekt på studentmottagningen. Lätt att göra och snabbt att servera på knäckebröd eller toast.

Mionetto Prosecco DOCG

MIONETTO PROSECCO SUPERIORE DOCG
SB# 76289, Pris 120:-

Mousserande vin med angenämt krämig struktur av det lite fylligare slaget. I doften blommig, fruktig mineralrik med en smak av aprikos, smörblomma, kokos och hintar av mörkare lite kryddiga toner samt rostade hasselnötter och flintig mineral. Gärna som fördrink eller till enklare mat så som pajen nedan. Denna paj passar utmärkt som mat vid större bjudningar. Enkel att tillaga och sedan värmer du bara på en i taget och ställer ut på buffén.

Annons:

Här finns mer att läsa om