Annons:

Djurrättsmarschen 2018

Efter succén år 2017, där 1 300 människor i tre städer tillsammans stod upp för djuren, är Djurrättsmarschen tillbaka. Jag fick i år den ärorika förfrågan om att komma och tala vilket jag självklart tackade ja till, så jag hoppas att vi ses där!

Annons:

Som en del av The Offical Animal Rights March kommer vi att marschera tillsammans på 20 platser runt om i världen för att sprida budskapet om djurens rättigheter.
Den marschen grundades av organisationen Surge i Storbritannien och 2016 marscherade 2500 personer i London och förra året marscherade 5000 personer för djurens frigörelse.

STOCKHOLM (event för de andra städerna hittas i slutet av texten)
Den 25 augusti marscherar vi genom Sveriges tre största städer för att visa människor hur djurens verklighet ser ut i djurfabrikerna.

I dagens samhälle behöver vi inte utnyttja och döda djur för mat, kläder, underhållning eller i djurförsök. Djuren har inga andra än oss, så boka in den 25 augusti och ta dig till närmsta storstad! I år arrangeras Djurrättsmarschen samma dag som i flera andra städer över hela världen – det kommer bli mäktigt!

Djurrättsmarschen anordnas av Djurrättsalliansen, en organisation som genom att ta sig in i svenska djurfabriker dokumenterar djurens verklighet. Se mer på www.djurrattsalliansen.se och www.djurfabriken.se
Läs mer om The offical animal rights march:
www.theofficialanimalrightsmarch.com

Vad: Gående demonstration för djuren, mot djurförtrycket!
Var: Stockholm (exakt plats kommer presenteras senare)
Hur: Kom som du är! Ta med egengjorda skyltar med djurrättsliga budskap eller låna av oss på plats.
När: 25 augusti 2018 kl. 12.00
Varför: Vi för djurens talan då de själva inte kan. Det vi människor utsätter andra djur för måste få ett slut. Stoppa djurförtrycket!

Vi förespråkar ickevåld och budskap på skyltar/banderoller ska vara djurrättsliga. Om ni är osäkra på vad det innebär, mejla gärna info@djurrattsalliansen.se. Välkomna!

Bjud in dina vänner till facebookeventen och framför allt: marschera för djuren den 25 augusti!

Annons:

Här finns mer att läsa om