Annons:

Följ Dryckeslistan.se adventskalender på Instagram

Dryckeslistan adventskalender startar den den 1 december och kör på tills den 24/12 på Instagram. Där presenterar vi 24 av det gånga årets bästa artiklar och dryckestips.

Annons:

Följer du Dryckeslistan.se på Instagram? Om inte är det bra idé att börja nu. Vi kommer under advent lyfta fram våra 24 favoritartiklar från år 2017 i vad vi kallar Dryckeslistan.se adventskalender på Instagram.

jultomte

Har du läst en artikel som du tycker att vi borde lyfta i vår adventskalender skicka gärna ett mail med förslag eller kontakta oss via vår facebook-sida.

Vi har i år publicerat mer än 380 artiklar och recept i år så det finns en hel del att välja emellan.  Utöver dessa lägger vi till nya recensioner på viner. Det finns mycket att välja emellan.

Det går också utmärkt att kommentera och fråga oss på Instagram eller tipsa om artiklar som vi borde vara med i kalendern. Följer du oss redan på Instagram är du välkommen till vår adventskalender 2017 och du inte följer oss, än, är du varmt välkommen att hoppa på tåget.
Detta blir lite av en sammanfattning av året som gått men också en sätt att titta framåt på året som kommer. Ett nytt år med nya viner, nya årgångar och nya recept. Vi hoppas att du följer med DryckesListan.se under advent och framgent under nästa år.
Magnus Reuterdahl

Annons:

Här finns mer att läsa om