Annons:

Aperitif Sällskapsdryck

Chipsdipp deluxe

Chipsdipp deluxe - Lätt att laga ännu enklare att äta upp. Sitter som en fläskläpp till det mesta i mousserande väg!

Ingredienser

 • Dippsås
 • 3
  dl dl
  Crème Fraiche
 • 1
  st st
  Citron - Skalet
 • 50
  gram gram
  Löjrom
Peppar

Gör såhär:

Vispa creme fraichen, gärna med elvips, så att den blir fast. Misströsta inte om den blir lös först, det händer alla, fortsätt bara att vispa. När den är lagom fast rör du ner citronskalet, krydda med lite finmalen peppar och avsluta med en slösaktigt stor klick löjrom. Om det är riktigt lyxigt tar du såklart kalix-löjrom, annars fungerar också kaviarvarianten. Voilà!


David Lindén, pappa till tre battingar födda 08, 10 och 12. Gift, utövande lärare och bor i villa på landet. Har ett näst intill obscent intresse för mat och dryck i alla dess former. Startade bloggen Svenssonsmakaren våren 2009 - hade innan dess knappt hållt i en systemkamera och dryckesintresset var i sin linda. Är nu långt ifrån någon expert, men det tar sig, något som visade sig när Svenssonsmakaren blev utnämnd till årets fotoblogg av matbloggspriset 2014.

Jag fokuserar på enkelhet, hållbarhet och, framförallt, njutning. Enkelhet för att det i mitt liv helt enkelt inte finns tid att krångla till saker och hållbarhet för att hållbar konsumtion är en självklarhet för mig inom alla områden. Njutningen då? Jo, för att jag är en livsnjutare och är övertygad om att meningen med livet är att njuta av det.

Välkommen!

Annons: