Grytor/långkok
Buffémat
Prova Fajitas till fredagens mysmums.
Ombyte förnöjer, en mexikansk klassiker istället för Taco. Prova Fajitas till fredagens mysmums.
Ingredienser
- Fajitas
-
600gramLövbiff i strimlor
-
2stGul lök, i tunna klyftor
-
3stPaprika i olika färger, skurna i stimlor
- Marinad
-
2stLimefrukt, saft
-
4mskOlivolja
-
2stVitlöksklyftor, fint hackade
-
1nypaKummin, mald
-
3stRöd chili, finhackad
-
1nypaSpiskummin, malen
-
2nyporPaprikapulver
-
1stKorriander, färsk i kruka
Servera med mjuka, stora tortillabröd, Guacamole, finhackad rödlök, gräddfil, din favorit salsa, god riven ost och de grönsaker du vill. Till exempel sallad, gurka och tomater.

Anette Rosvall
Jag är kokbokskreatör, sommelier, skribent och stilist med fokus på mat & dryck. Här på DryckesListen vill jag ge dig receptet för ett lyckat möte mellan mat och vin. Och tillsammans med min redaktion försöka lotsa dig rätt i vindjungeln.