Tortellinisallad med fetaost & mynta
Ingredienser
- Tortellinisallad
-
500gramValfri fylld färsk tortellini
-
300gramFetaost
-
1stRödlök
-
2stAvokado
-
3stTomater
-
50gramFärsk Mynta
-
1dlGrädde
-
2nyporÖrtsalt
Koka tortellinin enligt anvisning på paketet i lättsaltat vatten.
Skiva under tiden rödlöken i halvmånar så tunt som det går. Tärna tomaterna & avokadon och lägg allt i en rymlig salladskål. Smula över fetost och blanda med örtsalt.
När tortellinin blivit lätt al dente, häll av dem i ett durkslag. Låt vattnet rinna av ordenligt och häll sen tillbaka dem i kastrullen för att under någon minut kokas klart i grädden.
Släng ner tortellinin i salladskålen, finhacka färsk mynta & vänd runt försiktig. Smaka av med salt & peppar om så önskas.