Annons:

Småplock Vegetariskt Vegan

Vegansk Chili Cheese

Ingredienser

  • Vegansk Chili Cheese:
  • 200
    gram gram
    finriven violife, pizzaost
  • 4
    msk msk
    finhackad grön jalapeño
  • 2
    msk msk
    växtbaserad färskost (havrebaserad är att föredra, men då är det inte längre glutenfritt)
  • 5
    st st
    små droppar chilisås
Gluten- laktosfritt mjöl
Kikärtsspad
Gluten, mjölkfritt ströbröd

Gör såhär:
1. Knåda ihop alla ingredienser. Rulla ihop till jämnstora bollar.

2. Trippelpanera varje boll genom att först rulla de i mjöl, kikärtsspad sedan i ströbröd.

3. Värm upp neutral olja till cirka 170 grader. Fritera i cirka 60-80 sekunder. Inte för länge, då spricker de.

Placera på ett fat med hushållspapper och låt oljan rinna av.
ÄT!


Annons: